Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Matei
Id-ul tau: 138
Varsta ( Minim 15 Ani ): 16
Ore: (Minim 100) 10 dar fac acum recuperez deoarece au fost si sarbatoriile etc
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Doresc functia de staff pe acest server deoarece vreau sa ajut comunitatea si scaparea de playeri rai
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:Va pot ajuta cu ce imi eeste dat deoarece am mai fost si in trecut un grad mare in staff si as vrea sa imi reincep o cariera aici
O mica descriere despre tine:
Salut,ma numesc Matei.Am decis sa ma reapuc calumea de FiveM avand in vedere ca anul acesta a fost unul destul de greu din cauza examenului si divortului ce a avut loc in familia mea,dar totusi am trecut cu bine peste el:)Am un caracter destul de flexibil,care se poate intelege cu aproape toata lumea,mai putin cu oamenii incapatanati,sau cei care se cred cei mai buni in orice.Imi place foarte mult disciplina/coordonarea si linistea atunci cand ma/ne aflam in situatii importante.Ma joc si alte jocuri,cum ar fi call of duty,euro truck,assetto corsa,forza horizon,si tot felul de jocuri,deoarece nu ma axez doar pe un fel anume.In momentul de fata am peste 1200 de ore in FiveM,jucandu-ma de 3 ani,si spun eu ca fac un roleplay destul de bun.Mereu aleg servere de hard,sau chiar advanced rp,deoarece mediumurile deja nu se mai pot numi servere de roleplay.Atractia mea principala sunt masinile,in special japonezele,si nu,nu din cauza trendului ce a inceput pe tiktok.Acum 4 ani cand inca ma jucam gta v pe ps4,un prieten mai mare decat mine cu 4 ani m-a introdus in aceasta lume a pasionatilor de masini,invatandu-ma sa tunez si sa am gust atunci cand vine vorba de masini.Cam atat despre mine,nimic special,nu am iubita,imi place sa ies afara cu prietenii si ma integrez foarte usor in grupuri noi,facandu-ma placut de toata lumea.De obicei sunt cel tacut,doar ca atunci cand vine vorba de glume si prosteala sunt cel care cred si sper ca aduce zambetul pe fata multor persoane din comfa sau de langa mine.Vreau ca toata lumea sa se inteleaga bine si mereu as alege egalitatea in locul prieteniei atunci cand vine vorba de o cearta sau alte lucruri de genul,asta pentru a fi fair cu toata lumea!

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒞𝑜-𝒪𝓌𝓃𝑒𝓇
Membru staff
Aplicatie respinsa. revino te rog dupa ce ai numarul de ore. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus