Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Vali8
Id-ul tau:2061
Varsta ( Minim 15 Ani ):fac 15 intr-o luna, mai exact pe 16 Februarie
Ore: (Minim 100) 125
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: deoarece am experienta, am mai fost staff si pot sta seara si dimineata intre orele 9-12:30 online cand restul sunt la liceu/scoala
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: cu tickete si cu moderarea chatu-lui cat si cu ajutarea persoanelor
O mica descriere despre tine: Sunt sunt Vali cunoscut ca si DonPedro, am 14 ani 1.75 sunt cret stau in apropierea Bucurestiului, in timpul liber ma joc pe server, sunt destul de og pe server deoarece in cateva zile fac un an de cand am intrat prima oara pe server.

Like
Raportează

Member
Numele tau: Vali8
Id-ul tau:2061
Varsta ( Minim 15 Ani ):fac 15 intr-o luna, mai exact pe 16 Februarie
Ore: (Minim 100) 125
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: deoarece am experienta, am mai fost staff si pot sta seara si dimineata intre orele 9-12:30 online cand restul sunt la liceu/scoala
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: cu tickete si cu moderarea chatu-lui cat si cu ajutarea persoanelor
O mica descriere despre tine: Sunt sunt Vali cunoscut ca si DonPedro, am 14 ani 1.75 sunt cret stau in apropierea Bucurestiului, in timpul liber ma joc pe server, sunt destul de og pe server deoarece in cateva zile fac un an de cand am intrat prima oara pe server.

Like
Raportează
ACC.. te astept cu un msj in pv pe discord pt a sustine testeleeee!!!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus