- Subiect Autor
Numele tau: Gules23
Id-ul tau: 13257
Discord:gules23
Varsta ( Minim 15 Ani ):15
Ore pe server: (Minim 150)460
Ore pe FiveM: 2500+
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?:Ca sa ajut echipa
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: sa scapam de cei care fac rau server ului
Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri):Am mai fost staff
Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara?: da
MI am facut aceasta aplicatie cu scopul de a reintra in staff,imi luasem kick de pe server-ul de discord de doua ori si am crezut ca mi au dat memrbii high staff de pe discord,am vorbit si cu mihaela sa imi dea gradele mi le a dat si dupa cate va ore iar mi am luat kick si am crezut ca nu mai am cum,dar defatp era de la mine!!
Id-ul tau: 13257
Discord:gules23
Varsta ( Minim 15 Ani ):15
Ore pe server: (Minim 150)460
Ore pe FiveM: 2500+
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?:Ca sa ajut echipa
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: sa scapam de cei care fac rau server ului
Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri):Am mai fost staff
Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara?: da
MI am facut aceasta aplicatie cu scopul de a reintra in staff,imi luasem kick de pe server-ul de discord de doua ori si am crezut ca mi au dat memrbii high staff de pe discord,am vorbit si cu mihaela sa imi dea gradele mi le a dat si dupa cate va ore iar mi am luat kick si am crezut ca nu mai am cum,dar defatp era de la mine!!