Member
- Subiect Autor
Numele tau:mela
Id-ul tau:27415
Discord:szluticx
Varsta ( Minim 15 Ani ):15
Ore pe server: (Minim 150)183
Ore pe FiveM:4K ceva de genu
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?
oresc functia de staff pe server deoarece nu prea mai ma atrage asa de mult rp ul si vreau din nou sa incerc sa fiu staff doarece consider ca in acest timp in care am lipsit si cat nu am fost staff am acumulat niste informatii si niste cunostine foarte bine care o sa ma ajute pe parcurs, stiu ca am revenit de curand pe server dar daca mi sar oferii o sansa o sa arat ca m am schimbat si sunt de acord daca se mai intampla inca o data ce s a intamplat data trecuta sa nu mai mi se ofere nici o sansa.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:cu activitatea mea care s a dovedit si datile trecute care am fost in staff, cu niste explicatii clare, iar acum pot spune ca stiu sa sanctionez cum trebuie fata de cum o faceam inainte
Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri):4 luni aprox
Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara?:da
Denis daca imi oferi o sansa si poti sa ai increde in mine as fii foarte recunascator
Id-ul tau:27415
Discord:szluticx
Varsta ( Minim 15 Ani ):15
Ore pe server: (Minim 150)183
Ore pe FiveM:4K ceva de genu
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:cu activitatea mea care s a dovedit si datile trecute care am fost in staff, cu niste explicatii clare, iar acum pot spune ca stiu sa sanctionez cum trebuie fata de cum o faceam inainte
Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri):4 luni aprox
Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara?:da
Denis daca imi oferi o sansa si poti sa ai increde in mine as fii foarte recunascator