Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: ceausu
Id-ul tau: 7116
Discord: ceausubos22
Varsta ( Minim 15 Ani ):15
Ore pe server: (Minim 150): 400
Ore pe FiveM: 3000-4000
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: doresc functia de membru staff deoarece imi place comunitatea si vreau sa contribui la un mediu placut si corect pentru toti jucatorii. am experienta in roleplay, cat si in staff, iar eu vreau sa ajut jucatorii noi, sa rezolv problemele jucatorilor si sa ajut echipa staff in mentinerea ordinii pe server. imi place sa fiu activ si implicat, sa dau explicatii clare si sa ma asigur ca regulile sunt respectate. consider ca pot aduce un plus de seriozitate, calm si comunicare eficienta in staff.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: cred ca pot ajuta serverul prin implicare activa, seriozitate si mentinerea unui mediu de joc corect si placut pentru toata lumea. pot ajuta jucatorii noi, pot gestiona orice situatie calm si pot contribui la respectarea regulilor fara a abuza de functie
Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri): am fost administrator aici pe haos cel mai mare grad, si in rest mai am multa experienta
Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara?: da

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus