Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Luciix
Id-ul tau:28950
Discord:luciixplmss
Varsta ( Minim 15 Ani ):17
Ore pe server: (Minim 150)190
Ore pe FiveM:5k+
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?:Imi place serverul si vreau sa fac parte din echipa ca sa pot ajuta sa fie cat mai ok pentru toata lumea. Am jucat mult timp pe FiveM si am vazut ce inseamna sa ai un staff bun, care sa rezolve repede situatiile si sa tina serverul curat. Vreau sa contribui si eu la asta.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:pot sa ajut jucatorii noi sa inteleaga regulile si serverul, pot sa rezolv problemele atunci cand apar si sa mentin un mediu corect de roleplay. Sunt activ si serios cand vine vorba de responsabilitati si incerc mereu sa fiu calm si corect cu toata lumea.
Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri):Am mai fost helper si moderator pe alte servere FiveM, unde am invatat cum sa tratez jucatorii si sa rezolv situatiile fara sa ma grabesc sau sa fiu partinitor.
Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara?:Da, sunt constient si imi asum asta.

JKE SEFU
Membru staff
Acc pentru teste, ia legatura cu un grad mai mare de HOS pentru a sustine testele. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus