Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tău: Nicolas
ID-ul tău: 4949
Discord: nicolaskillergodd
Vârsta: 17 ani
Ore pe server: 245 ore
Experiență pe FiveM: Joc FiveM de aproape doi ani, timp în care am acumulat o experiență solidă în roleplay și în interacțiunea cu comunități diverse.

De ce dorești funcția de Membru Staff pe serverul nostru?
Doresc această funcție deoarece consider că serverul este foarte bine optimizat și organizat, iar atmosfera generală m-a motivat să mă implic mai mult. Vreau să contribui activ la menținerea unei comunități sănătoase și să ofer sprijin atât echipei, cât și jucătorilor care au nevoie de ajutor.

Cu ce crezi că poți ajuta serverul, odată ajuns în echipa noastră?
Sunt o persoană matură, activă și implicată. Răspund prompt la tickete și încerc mereu să găsesc soluții corecte și rapide. Comunic bine cu jucătorii și știu să gestionez situații dificile cu calm și profesionalism. Cred că pot aduce un plus de echilibru și eficiență în echipă.

Ce experiență ai ca Staff? (FiveM sau alte jocuri)
Aș evalua experiența mea ca Staff la un 8.5 din 10. Am fost implicat în echipe administrative atât pe servere de FiveM, cât și în alte comunități de gaming, unde am învățat cum să gestionez responsabilități precum moderarea, organizarea de evenimente și susținerea jucătorilor.

Ești conștient că, odată intrat în Staff, roleplay-ul va deveni o prioritate secundară?
Da, sunt conștient și accept această responsabilitate. Înțeleg că, din acel moment, prioritatea mea principală va fi susținerea comunității și buna funcționare a serverului.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus