Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Mario
Id-ul tau: 169
Discord: marl0z
Varsta ( Minim 15 Ani ): 19 ani
Ore pe server: (Minim 150) 165
Ore pe FiveM: (2000 si ceva) dar daca e despre timpul meu petrecut pe server las raspunsul mai jos
In timpul zilei 2-3 ore noaptea stau pana la 5-6 dimineata sau mai mult in unele cazuri nu dorm deloc si petrec timpul pe server facand un job/miner/autobuz mai stau cu varmiu s.a.m.d
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Motivul nu e unul justificat dar pentru simplul fapt ca pot face tickete mai ajut persoane la nevoie interactionez si s ar in ajutor mai scap civili de un hacker/limbaj urat pe chat/fc/mix am mai avut grade s.a.m.d singura mea bucurie ca si Staff pe acest server e de a face tickete in primu rand ceea ce pot face avand timpul necesar.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: Ma ocup de ordonarea chatului si ticketelor, ajut jucatorii cu problemele lor OOC/IC, pe Discord, raspund la Intrebari si clarific nelamuriri pentru o experiență cât mai plăcută pe server, asigur o experienta cat mai placuta pe server si siguranta.
Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri): In mare parte cat timp am fost admin acum 2 ani de zile pe un anumit server nu doresc sa fac reclama voi specifica doar ce am facut pe durata sezutului meu ca si staff am sanctionat multi jucatori care au incalcat regulamentul / abuzat / au dat cu coduri / am dat mute pe chat tuturor cu un limbaj vulgar mix reclame, jail jucatorilor care au facut NO-FEAR/Cop-Bait/MIX/Meta dar lasand asta la o parte ce va intereseaza este un om capabil sa se descurce cu ticketele si cu ajutorul civililor pe server adica jucatorilor.
Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara?: Nu e o problema(Da sunt constient).

- Mario, ramane la decizia voastra mersi anticipat cu stima si respect.

P.S Motivul pt edit a fost la intrebarea cu ore la fivem nu am stiut la ce se refera pentru ca nu m-am uitat la cererile celorlalti.

Active member
Membru staff
Acceptat ! Contacteaza un Head of Staff + pentru a sustine testele! T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus