Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Sebiciuu
Id-ul tau: 805
Discord: sebiciuu
Varsta ( Minim 15 Ani ): 19
Ore pe server: (Minim 150) 380+
Ore pe FiveM: 1200 +/-
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Doresc funcția de membru staff pe server deoarece îmi pasă de comunitate și vreau să contribui activ la menținerea unei atmosfere corecte și plăcute pentru toți jucătorii. Îmi place să ajut oamenii și consider că am răbdarea și seriozitatea necesare pentru a gestiona situațiile care pot apărea în timpul jocului.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?Pot ajuta server-ul prin implicare activă, rezolvarea promptă a problemelor și conflictelor dintre jucători, oferirea de suport celor noi pe server și menținerea unui roleplay de calitate. De asemenea, pot contribui cu idei pentru îmbunătățirea experienței pe server și pot fi prezent pentru a răspunde cerințelor echipei..
Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri):Am mai avut funcții de staff pe alte servere FiveM, unde am fost helper și ulterior moderator. În plus, am experiență în alte jocuri precum Minecraft și SA:MP, unde am moderat comunități active. Cunosc bine comenzile de administrare, regulamentele roleplay și știu să gestionez situațiile într-un mod echilibrat și corect.
Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara?Da, sunt conștient și accept acest lucru. Înțeleg că odată intrat în staff, responsabilitatea față de server și comunitate devine prioritară, iar roleplay-ul personal trebuie pus pe plan secund când apar probleme sau situații ce necesită intervenția staff-ului.

Active member
Membru staff
Acceptat ! Contacteaza un Head of Staff + pentru a sustine testele! T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus