Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

AvR

New member
Numele tau: Sebastian Avram
Id-ul tau:492
Varsta ( Minim 15 Ani ): 17 aproape 18
Ore: 182
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?:

Dorința de a fi membru în echipa de staff a serverului Haos vine din pasiunea și interesul meu pentru comunitatea voastră
. Am observat că această comunitate este activă și îmi place energia și implicarea membrilor în diverse activități
. Îmi doresc să contribui la menținerea unui mediu pozitiv și prietenos pentru toți jucătorii
, să ajut la rezolvarea problemelor care ar putea apărea.
. Sunt dispus să investesc timp și efort pentru a ajuta la dezvoltarea și creșterea comunității într
-un mod constructiv și benefic pentru toată lumea
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:
Voi fi disponibil pentru a răspunde întrebărilor și a oferi asistență celor care întâmpină probleme tehnice sau care au nevoie de ajutor în joc ,

O mica descriere despre tine: Ma numesc Sebastian am varsta de 17 ani aproape 18 , provin din orasul Sibiu , Sunt o fire sociabila si prietenoasa si stiu sa lucrez in echipa . Am practicat fotbal timp de 2 ani in Liga a 4-a , sunt foarte pasionat de tot ce tine motociclism , sunt motociclist de la varsta de 16 ani .

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus