New member
- Subiect Autor
Numele tau:gabriel
Id-ul tau:21826
Discord:gabriel123_los3
Varsta ( Minim 15 Ani ):am 13 si 6 luni
Ore pe server: (Minim 150)206
Ore pe FiveM:3000
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?:Vreau să fiu staff pentru că îmi pasă de server, vreau să ajut comunitatea și să contribui la o atmosferă corectă și plăcută pentru toți.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?
ot ajuta serverul prin menținerea ordinii, oferirea de suport jucătorilor și implicarea activă.
Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri):am fost staff pe fantasy romania timp de cam 3 luni dar mama plictistit de sv restu de ore alte servere ce leam mai jucat.
Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara?:da
Id-ul tau:21826
Discord:gabriel123_los3
Varsta ( Minim 15 Ani ):am 13 si 6 luni
Ore pe server: (Minim 150)206
Ore pe FiveM:3000
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?:Vreau să fiu staff pentru că îmi pasă de server, vreau să ajut comunitatea și să contribui la o atmosferă corectă și plăcută pentru toți.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?
Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri):am fost staff pe fantasy romania timp de cam 3 luni dar mama plictistit de sv restu de ore alte servere ce leam mai jucat.
Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara?:da