Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Olteanu Alex
Id-ul tau: 1514
Discord: alexandru1555
Varsta ( Minim 15 Ani ): 15
Ore pe server: (Minim 150) 115
Ore pe FiveM: peste 1000
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Îmi doresc funcția de Membru Staff pentru că apreciez comunitatea creată pe server și vreau să contribui activ la menținerea unui mediu plăcut și corect pentru toți jucătorii. Am observat cât de important este un staff implicat, serios și echilibrat, iar eu cred că pot aduce un plus prin atitudinea mea calmă, obiectivă și deschisă la comunicare.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?Pot ajuta prin gestionarea corectă și rapidă a situațiilor de conflict, susținerea noilor jucători și asigurarea respectării regulilor. Sunt activ și atent la detalii, ceea ce îmi permite să intervin prompt atunci când este nevoie. În plus, pot contribui la îmbunătățirea regulilor și la organizarea de evenimente sau activități care să mențină serverul atractiv.
Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri): Am experiență ca staff pe alte servere de FiveM, unde am avut roluri precum Helper, Moderator și chiar Admin. În afara FiveM, am fost moderator pe servere Discord mari, dar și în jocuri precum Minecraft sau Rust. Am învățat să comunic eficient cu jucătorii și să aplic regulile cu obiectivitate și profesionalism.
Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara?Da, sunt conștient de acest lucru și sunt pregătit să-mi asum responsabilitățile ce vin odată cu rolul de staff. Înțeleg că menținerea ordinii și sprijinirea comunității sunt prioritare și sunt dispus să pun aceste aspecte pe primul loc, chiar dacă înseamnă să sacrific timpul petrecut în RP.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus