- Subiect Autor
Numele tau: ceausu
Id-ul tau: 7116
Discord: ericsefuthau
Varsta ( Minim 15 Ani ): 15
Ore pe server: (Minim 150) 261
Ore pe FiveM: 1000-2000
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: deoarece vreau sa ajut comunitatea prin a mentine un mediu placut jucatorilor care se joaca pe haosro, si ca sa ofer dreptate celor care merita si multe altele
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?
ot contribui cum am spus mai sus la mentinerea unui mediu placut jucatorilor, ajutand jucatorii noi sa se integreze rapid si corect in regulile serverului. am rabdare comunic eficient si pot explica clar indiferent daca e vorba de roleplay comenzi reguli sau functionalitati scriptate si multe altele
Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri: pe fivem am experienta mare, si pe cs atat am fost
Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara?: da
Id-ul tau: 7116
Discord: ericsefuthau
Varsta ( Minim 15 Ani ): 15
Ore pe server: (Minim 150) 261
Ore pe FiveM: 1000-2000
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: deoarece vreau sa ajut comunitatea prin a mentine un mediu placut jucatorilor care se joaca pe haosro, si ca sa ofer dreptate celor care merita si multe altele
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?
Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri: pe fivem am experienta mare, si pe cs atat am fost
Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara?: da