Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Eduard
Id-ul tau:17741
Discord:trudixq
Varsta ( Minim 15 Ani ):14 ani jumate,dar sunt capabil
Ore pe server: (Minim 150)19 ore,am avut o pauza de la fivem,si vreau sa ma apuc din nou de server ul meu preferat,inainte de wipe am avut 400,si in 2023 600 si ceva
Ore pe FiveM:3500
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?:Doresc funcția de Membru Staff pe server pentru că îmi place să mă implic activ într-o comunitate și vreau să contribui la menținerea unei atmosfere plăcute și corecte pentru toți jucătorii. Sunt responsabil, calm și obiectiv, iar experiența mea anterioara de staff pe acest server,mă ajută să gestionez situațiile dificile cu maturitate. Consider că pot aduce un plus echipei și că pot ajuta atât jucătorii noi, cât și pe cei vechi să aibă parte de o experiență cât mai bună pe server.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:

Odată ajuns în echipa voastră, cred că pot ajuta serverul prin implicare activă și seriozitate. Pot oferi suport jucătorilor atunci când au nevoie, pot interveni rapid în cazurile de abuz sau nerespectare a regulilor și pot contribui la menținerea unei atmosfere corecte și civilizate. De asemenea, sunt deschis la feedback și mereu dispus să învăț lucruri noi pentru a mă adapta cât mai bine cerințelor echipei.
Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri):

Am experiență ca staff atât pe servere FiveM, cât și în alte jocuri. În FiveM,am fost administrator la voi pe server, unde mă ocupam de rezolvarea report-urilor, verificări de coduri, gestionarea conflictelor și ajutor pentru noii jucători. În alte jocuri precum SA:MP și Cs2, am avut funcții similare, ceea ce m-a ajutat să-mi dezvolt răbdarea, obiectivitatea și capacitatea de a lua decizii rapide și corecte.
Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara?:Da, sunt perfect conștient de acest lucru și îl accept. Înțeleg că, odată intrat în echipa Staff, responsabilitățile administrative și bunul mers al serverului trebuie să fie pe primul loc

Well-known member
Membru staff
Aplicatie respinsa. Nu ai orele necesare.

Topic closed!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus