Secțiune navigare

Aplicatie STAFF tlk

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

tlk

New member
Numele tau: Ruben Alonzo
Id-ul tau: 1259
Varsta ( Minim 15 Ani ): Am varsta de 16 ani
Ore: (Minim 100) : -
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Deoarece am mai fost STAFF la voi inainte cu 2 wipe-uri, si m-am gandit sa ma reintorc deoarece imi era dor de aceasta comunitate.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:Cu absolut tot ce este nevoie, dar pentru inceput sa ajut membrii de pe server cu intrebarile/probleme lor
O mica descriere despre tine:Salut! Ma numesc Ruben, am frumoasa varsta de 16 ani si locuiesc in Romania, Alba Iulia. Apreciez ajutorul primit de fiecare data si niciodata nu uit ca l-am primit. Niciodata nu uit de unde am plecat si nu intorc spatele celui care m-a ajutat. Respect standardele impuse de ceilalti, dar imi place ca si ale mele sa fie respectate la randul lor. Incerc de fiecare data sa imi fac treaba pe cat mai bine posibil pentru a ii multumi pe cei din jur si, tot odata, si pe mine. Pe oriunde merg incerc sa las o impresie cat mai buna despre mine. Sunt gata sa invat mereu cate ceva, oriunde si de la oricine.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus