Secțiune navigare

Aplicatie Staff Odo (5340)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Odo

New member
Numele tau: Popa Andrei
Id-ul tau: 5340
Varsta ( Minim 15 Ani ): 15
Ore: (Minim 100): 14,dar mentionez faptul ca pe acest server sunt de mult timp iar orele aceastea le am facut imi mai putin de 4 zile.
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Eu imi doresc sa obtin functia de membru staff deoarece doresc sa incerc sa repar problemele care sunt acum pe server legate de roleplay,mai ales ca membrii staff raspund destul de greu la tickete,cea ce inseamna ca nu sunt multi,astfel ajutand comunitatea sa creasca intr-un mod rapid si eficient.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:Eu cred ca pot ajuta serverul prin a remedia problemele care sunt in roleplay si sa invat oamenii noi cum sa faca roleplay,indiferent de experienta pe care o au.
O mica descriere despre tine:Sunt in primul rand,o persoana care invata si care nu-si bate joc de scoala.Incerc sa-mi fac timp de tot ce-mi place chiar si de sport si de jocurile video.Fac baschet de aproape 7 ani,si am participat la campionate nationale si internationale.Sunt o persoana foarte prietenoasa si imi place sa ajut oamenii cu lucrurile pe care le stiu,iar in acest caz sa cooperez cu oamenii pentru a avea succes.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus