Secțiune navigare

Aplicatie staff moderator/administrator

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Rudi
Id-ul tau: 1988
Discord: rudi23fmf
Varsta ( Minim 15 Ani ): 16
Ore: (Minim 50) 300
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: eu doresc aceasta functie la voi pe sv, deoarece vreau sa il ajut sa se schimbe in si mai bine decat e acum.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: cu tickete, rezolvarea anumitor probleme ... mai exact cu orice imi spuneti
O mica descriere despre tine: Salut numele meu este Rudi am 16 ani si sunt din Bucuresti. Eu sunt o fire calma, am rabdare si stiu cand sa ma opresc dar daca cineva intrece limitele ma pot enerva destul de usor. În timpul liber deobicei ies afara sa ma joc fotbal invat la școală sau ma joc pe pc dar de cele mai multe ori rămân în casa și joc fivem. Acesta sunt eu mai am calități/defecte dar nu le pot schimba. 😁
(Acum am gradul de helpar in teste ca am dat testul staff ieri dacă considerați ca merit sa imi dati gradul de moderator/administrator o sa încerc sa nu va dezamagesc)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus