Secțiune navigare

Aplicatie Staff - IULIAN TOPOR

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Iulian Alex
Id-ul tau:2869
Varsta ( Minim 15 Ani ): 17 aproape18
Ore: (Minim 100) Dupa noul wipe nu am foarte multe ore dar inainte aveam destule pentru a fi in echipa staff.
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Sincer sa va spun mi am dorit de multa vreme sa fac o aplicatie staff pe HAOS dar nu am avut timpul necesar, acum dupa toate probleme rezolvate sunt gata sa fiu unul dintre cei mai buni sau poate chiar poate cel mai bun membru staff de inceput. Scripturile unice si membri staff cu, care am avut parte sa discut la un ticket mai lung mi a confirmat seriozitate si bunatatea pe care o simt pe acest server si din aceasta cauza am decis sa fac o aplicatie staff.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra? Parerea mea este ca experienta pe care am obtinut o in 5 ani aproape 6 [joc FiveM din 2018] si peste 6000 ore de roleplay intre care 3000 4000 staff, avand si cele mai mari grade eu cred ca sunt destul de capabil sa pot rezolva orice problema pe acest server. Orele petrecute noaptea pe discord la tickete m au perfectionat in toate problemele dintr o situatie Roleplay.
O mica descriere despre tine: Salutare, ma numesc Iulian am 17 ani sunt din Iasi si sunt un mare iubitor al sportului si al FIveM ului ;]], sunt in clasa a 12 A la liceu hobby ul meu este jucatul pe calcultor si in rest sport si disciplina in rest aflam mai multe mai tarziu, multumesc<3!

Like
Raportează

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus