Secțiune navigare

Aplicatie staff id 24877

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Mario
Id-ul tau: 24877
Discord: mario.wzr
Varsta ( Minim 15 Ani ): 15
Ore pe server: (Minim 150): 0(am avut 500+ inainte de schimbarea economiei/wipe etc)
Ore pe FiveM: peste 5920 de ore aproape 6k
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Doresc functia de Membru Staff pe serverul vostru pentru ca sunt pasionat de comunitatile roleplay si imi doresc sa contribui activ la mentinerea unei atmosfere placute, corecte si bine organizate. Am experienta in administrarea serverelor de FiveM si cunosc regulamentele esentiale pentru a lua decizii obiective si rapide in situatii de conflict sau abuz. In plus, imi place sa ajut jucatorii noi sa se integreze si sa ofer sprijin acolo unde este nevoie. Consider ca pot aduce un plus de seriozitate si implicare echipei voastre.
Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri):fost admin pe multe servere minim 50/100 playeri si unul cu 500+ playeri
Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara?: absolut

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus