Secțiune navigare

aplicatie staff id 21180

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Stefan Octavian
Id-ul tau:21180
Varsta ( Minim 15 Ani ):18
Ore: (Minim 50):55
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?:Îmi doresc să devin Membru Staff pe serverul vostru pentru că îmi place foarte mult comunitatea voastră și aș vrea să contribui la menținerea unei atmosfere plăcute și sigure pentru toți jucătorii. Consider că pot aduce un plus de ordine și disciplină, ajutând la rezolvarea conflictelor și asigurând respectarea regulilor serverului.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:Cred că pot ajuta serverul prin faptul că sunt o persoană responsabilă și dedicată. Am o bună capacitate de comunicare și sunt dispus să investesc timp și energie pentru a sprijini jucătorii și pentru a rezolva problemele care pot apărea. De asemenea, pot contribui la dezvoltarea și implementarea de noi idei și evenimente care să facă serverul mai atractiv și mai interesant pentru toată lumea.
O mica descriere despre tine:Sunt o persoană sociabilă și prietenoasă, pasionată de jocuri video și de tot ce înseamnă comunități online. Îmi place să ajut oamenii și să fac parte din proiecte care aduc bucurie și satisfacție altora. În timpul liber, îmi place să explorez noi jocuri, să citesc și să petrec timp cu prietenii. Sunt organizat, punctual și mereu deschis la noi provocări.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus