Secțiune navigare

Aplicatie Staff[Grasime]

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: David
Id-ul tau: 8305
Varsta ( Minim 15 Ani ):21
Ore: (Minim 100) 12, dar am experienta si invat repede
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Doresc sa intru in echipa staff deoarece imi place foarte mult serverul, stiu ca orele mele nu arata cel mai bine dar orele astea sunt facute foarte repede, petrec majoritatea timpului pe server si consider ca pot face mult mai multe repede. Stiu regulamentul foarte bine si consider ca pot adauga un mare + pe server daca mi se acorda o sansa.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: Pot ajuta serverul prin experienta mea, prin a lua decizile corecte in orice situatie oricat de complexa ar fii ea. Vreau sa ma alatur aceste comunitati stiu ca este ca o familie si as vrea sa fac parte din ea. Sunt o persoana calma si imi place sa ajut cu orice este posibil.
O mica descriere despre tine: Am 21 de ani locuiesc in Anglia de aproximativ 7 ani, sunt la facultate in ultimul an. Sunt o persoana prietenoasa careia ii place sa isi petreaca timpul pe Fivem cand se poate. Sunt un om serios pe care te poti baza in situatii dificile. Consider ca daca ajungeti sa ma cunoasteti o sa fiti placut surprinsi.

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒞𝑜-𝒪𝓌𝓃𝑒𝓇
Membru staff
O problema cu orele putine.. dar sa incercam. Aplicatie acceptata. contacteaza un head of staff + pentru a sustine testele si a discuta. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus