Secțiune navigare

Aplicatie Staff - Fane / 744

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: FaneEN
Id-ul tau: 744
Varsta ( Minim 15 Ani ): 16
Ore: (Minim 50): 64
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Pentru a ajuta comunitatea sa fie un loc pasnic si cat mai roleplay.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: Sunt pregatit sa le raspund si sa le rezolv problemele jucatorilor.
O mica descriere despre tine: Ma numesc Stefan, sunt din Iasi si am 16 ani. Sunt o persoana calma, respectuoasa si cu capul pe umeri. Imi place sa ajut lumea si sa fac totul ca la carte. Practic karate de 10 ani si recent m-am apucat de box.

Member
Numele tau: FaneEN
Id-ul tau: 744
Varsta ( Minim 15 Ani ): 16
Ore: (Minim 50): 64
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Pentru a ajuta comunitatea sa fie un loc pasnic si cat mai roleplay.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: Sunt pregatit sa le raspund si sa le rezolv problemele jucatorilor.
O mica descriere despre tine: Ma numesc Stefan, sunt din Iasi si am 16 ani. Sunt o persoana calma, respectuoasa si cu capul pe umeri. Imi place sa ajut lumea si sa fac totul ca la carte. Practic karate de 10 ani si recent m-am apucat de box.
Aplicație acceptată!!! Contactează un Head Of Staff pentru a susține testul!! t/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus