Secțiune navigare

aplicatie staff envy

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked.
Numele tau: envy
Id-ul tau: 27982
Varsta ( Minim 15 Ani ): 15 (peste 3 zile 16)
Ore: (Minim 50) 280 +-
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?:
deoarece as dori sa ma reîntorc sa avansez in grad, cat si in cunoștințe, si sa incerc sa ajut comunitatea cu ce imi sta in puteri. Ma cunosc cu foarte mulți din staff, unii sunt chiar prietenii mei, si dupa parerea mea ma voi intelege foarte bine cu echipa staff
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: pot sa ajut cu tot ce ține de responsabilitățile unui membru staff, pot ajuta cu activitatea mea si cu răbdarea mea. Pe langa aceste calitati, pot ajuta jucatorii noi pe server sa inteleaga anumite lucruri care le sunt mai greu de inteles, si pot sa ii sanctionez pe cei care nu respecta regulamentul sau comit greseli intr-un roleplay, astfel, acestia vor invata din greselile comise.
O mica descriere despre tine: Am 15 ani, foarte curând 16, imi place sa petrec timp cu prietenii afara, dar imi place sa petrec si timp la calculator, in special pe FiveM. De aproape 2 ani sunt pe aceasta comunitate, si nu cred ca ma voi lasa de ea vreodata.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus