Secțiune navigare

Aplicatie Staff Eddward | 13813

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Eduard Marian
Id-ul tau: 13813
Varsta ( Minim 15 Ani ): 15
Ore: (Minim 50): 48 ore in crestere dar promit ca pana maine le voi face!
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Doresc sa obtin functia de Membru Staff deoarece din acelasi motiv din care am intrat si in SMURD, activitataea mea este una foarte ridicata, sunt foarte activ, imi place sa ofer ajutor si sa ajut fiecaer ajutor cu cunostintele detinute de mine. Imi place sa fiu membru staff si sunt capabil de acest lucru fiind fost Administrator inainte de Wipe, sunt capabil sa duc o functie inalta si sa nu fac Staff-ul si serverul de ras.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: Pot ajuta serverul prin ideeile mele ce le pot da la fondator/co fondator, iar pe jucatorii ii pot ajuta prin activitatea mea venind repede la tickete, sanctionad ca atare stiind regulamentul 10/10.
O mica descriere despre tine: Numele meu este Eduard, sunt elev in clasa a9a la un liceu din Bucuresti, imi place sa fac multa caterinca avand simtul umorului foarte dezvoltat, imi place sa ajut fiecare persoana ce are nevoie de ajutor, stiu sa ma descurc in orice, prind(bag repede la cap) ce mi se spune. In timpul liber ies afara cu prieteni sau ma joc Fivem.

New member
Va rog daca se poate sa nu mi se scada sansele ca nu am 50 de ore, maine promit ca voi atasa poza cu 50 ore. Multumes de intelegere!

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff

Respins, revin o cand ai numarul de ore.

Topic Closed

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus