Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
New member
Numele Pe Server: Rob1ca cs.haos.gg
Discord: ro.b1x
Link De La Profilul De Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199093098640/
Steam ID: 76561199093098640
Varsta ( Minim 14 ANi ): 14
Ore (Minim 20): 10 ore ( o sa fiu destul de activ si o sa fac mai multe ore repede )
De Ce Doresti Functia De Membru Staff?: Doresc functia de staff pe acest server pentru a ajuta persoanele de pe comunitate care au intrebari sau probleme . Pentru a imi ajuta colegii din staff si sa scapam de toti codatii care incearca sa vina pe comunitate pentru a strica gameplaye-ul celorlalti , pe langa asta inca am motive dar unul care merita spus e si pentru ca imi doresc sa ajung sus in staff si sa ma ocup din ce in ce mai mult sv de cs al comunitatii haos. (imi cer scuze anticipat in cazul in care am greseli gramaticale dar scriu de pe tastatura si e putina stricata)
Ai Experienta Ca Admin Pe CS?: Da , pe cs vechi pe o comunitate care pot zice ca a fost cunoscuta
Cont PRIME?(DA/NU): Da
Steam Level: 3
Alte Informatii: Da . Inainte am mai avut conturi cum ar fi unul de 1000 si ceva de ore pe care i l am oferit unui prieten sa se joace pana isi cumpara si el prime ca eu m-am lasat atunci de cs si el a facut in asa fel sa am VAC ban si da.. .

Ultima editare:
Sus