Secțiune navigare

Aplicatie Staff byPedrino

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Pedrino
Id-ul tau: 12575
Discord: pedrolinosef_97883
Varsta ( Minim 15 Ani ): 17 si 10 luni
Ore: (Minim 50) 415
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Doresc aceasta functie de membru staff , sa ajut oamenii sa participe la un roleplay cat mai capabil si sa ii invat sa nu faca fail uri . Chiar mi ar face placere sa fiu in staff , fiindca aici imi este locul ca in anii precedenti !
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: Sincer sa fiu , am mai fost staff si am o experienta mare , ultima oara am fost administrator si imi faceam treaba de minune . Problema de nu a mai fost staff , a fost inactivitatea pe timpul verii , deoarece am lucrat . Server-ul are nevoie de un staff puternic , unde ma regasesc !
O mica descriere despre tine: Ma numesc Eduard , prietenii imi spun Pedro ! Am varsta de 17 ani si 10 luni ! Imi place sa ma joc pe pc enorm de mult ! Practic kickboxing de performanta de un an si 2 luni , sunt clasa a 11-a si lucrez in fiecare weekend ca barman pentru a castiga cativa banuti !

Vreau sa mentionez ca in fiecare weekend o sa fiu de munca si nu o sa pot sa intru pe joc , dar la sedintele staff pot sa intru de pe telefon! Pe parcursul saptamanii ma pot juca zi de zi cate 4-5 ore !

Member
Apllcatie acceptata, contacteaza un Head Of Staff+ pentru a sustine testul staff.
T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus