Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Zenu
Id-ul tau:9961
Varsta ( Minim 15 Ani ):17
Ore: (Minim 50): 50
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Doresc funcția la voi pe server deoarece m-am reapucat de fivem pe haos și doresc sa ajut playeri sa aiba un gameplay cât mai plăcut fără incidente neplacute și fără certuri fără sens.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:Consider ca va pot ajuta prin eliminarea trollerilor,printr-o mentalitate matura și serioasa fără copilarisme și drame fără motiv.Stau la un ticket pana când toate părțile sunt rezolvate nelăsând pe cineva nelămurit cu problema sa,și de abia aștept sa ne cunoaștem.
O mica descriere despre tine:Salut ma numesc Alex,sunt din București, am 17 ani și ca descriere ma vad o persoana calma,serioasa,țin la orice fel de glume,îmi place sa ajut oameni de aceea aplicând în staff pe haos pentru a ii ajuta pe cei care o problema sau nelămurire,consider ca dacă intru intr o discuție mai aprinsa nu trebuie sa l injur pentru ca nu fac mai rău decât sa continui conflictul și prefer sa l las în pace pe respectivul.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus