Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: David
Id-ul tau: 3758
Varsta ( Minim 15 Ani ): 16 ani.
Ore: (Minim 100) Am 2 ore.
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Pentru ca am mai jucat aici pe comunitate inainte si vreau sa ajut comunitatea cu activitatea mea, plus de asta vreau sa reduc numarul de troll. rdm, etc de pe server.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: Cu experienta pe care o am, cu activitatea si cu ascultarea de gradele mai mari ca mine, cu implicare, cu seriozitate, si cu rabdarea mea.
O mica descriere despre tine: Voi incepe cu faptul ca sunt o persoana obisnuita, cu o preocupare normala, optimista si ma consider norocos din multe puncte de vedere. Niciodata nu m-am dat batut atunci cand am vrut sa obtin ceva, au fost momente cand am luptat si am castigat dar si momente in care am pierdut. Din punctul meu de vedere scriu corect gramatical, respect smnele de punctuatie si folosesc cuvinte potrivite cu sens. Timpul meu liber mi-l petrec alaturi de prietenii pe afara, jucandu-ma, sa ascult muzica, sau sa ma uit la diferite filme/seriale. Sunt optimist, am incredere in propiile mele puteri si in ce pot face sinur, Nu ma bazez pe altii si sunt capabil sa duc un lucru la bun sfarsit pe cont propriu, nu sunt invidios, apreciez valorile mele cat si a celor din jur. Sunt o persoana de fire sociabila, ma atasez repede unui grup nou si cel mai mult imi place sa lucrez in echipa.

Member
Respins, daca chiar doresti, te asteptam in o saptamana cu mai multe ore, cu alta aplicatie daca chiar ai dorinta sa faci ceva. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus