Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tău: elfz
Id-ul tău: 4818
Discord: kingfromhyper
Vârsta: 16
Ore: 102

De ce dorești funcția de Membru Staff la noi pe server?
Doresc să devin Membru Staff pentru că îmi place să ajut comunitatea și să mă implic activ în gestionarea și organizarea serverului. Mă simt responsabil și vreau să contribui la menținerea unui mediu plăcut și ordonat pe server.

Cu ce crezi că poți ajuta server-ul o dată ajuns în echipa noastră?
Consider că pot ajuta serverul prin moderație activă, prin asigurarea unui comportament corect și respectuos între membri, dar și prin intervenirea rapidă atunci când sunt necesare soluții la diverse probleme. De asemenea, pot ajuta la crearea unui ambient mai plăcut prin organizarea de evenimente sau activități care să atragă și să motiveze jucătorii să rămână activi și implicați.

O mică descriere despre tine:
Sunt o persoană responsabilă, comunicativă și dedicată, cu un interes mare pentru jocuri roleplay și administrarea serverelor. Îmi place să lucrez în echipă și sunt deschis să învăț lucruri noi. Sunt activ pe Discord și petrec mult timp în comunități online, ceea ce îmi permite să înțeleg nevoile și așteptările altor jucători.

𝐻𝑒𝒶𝒹 𝑜𝒻 𝒮𝓉𝒶𝒻𝒻
Membru staff
Acceptat! Contactează un Head of Staff+ pentru a susține testele! T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus