- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Razvan/KeNNz
2.ID In-Game: 3645
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50508
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 34
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt un simplu baiat, ador fiveM ul si imi place foarte mult sa fiu in Politie.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Deoarece vreau sa va ajut cu un tragaci in plus
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2670 h
9.Experiența în Roleplay: Experienta mea de roleplay este una deosebita deoarece ma implic foarte bine in rp si nu in ultimul rand sunt SERIOS!
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Aaron
2.Prenumele (Personaj): KeNNz
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 3645
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 30 de luni.
5.Scolarizare (Personaj): Scoala Gimnaziala Nr. 39, Mate info
6.Joburi Anterioare (Personaj): Gunoier, Smurd
7.Job Curent (Personaj): Nu am
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Buna seara/ziua, ma numesc Aaron KeNNz si am 22 de ani, imi place atunci cand toata lumea respecta regurile politiei si sunt calmi.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: eu cred ca sunt potrivit in politie deoarece ma consider un bun tragaci
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Sunt mai bun la tras
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: 1.Trasul, 2.Condusul, 3.Planuitul, 4.Interventiile, 5.Comunicarea.
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Razvan/KeNNz
2.ID In-Game: 3645
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50508
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 34
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt un simplu baiat, ador fiveM ul si imi place foarte mult sa fiu in Politie.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Deoarece vreau sa va ajut cu un tragaci in plus
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2670 h
9.Experiența în Roleplay: Experienta mea de roleplay este una deosebita deoarece ma implic foarte bine in rp si nu in ultimul rand sunt SERIOS!
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Aaron
2.Prenumele (Personaj): KeNNz
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 3645
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 30 de luni.
5.Scolarizare (Personaj): Scoala Gimnaziala Nr. 39, Mate info
6.Joburi Anterioare (Personaj): Gunoier, Smurd
7.Job Curent (Personaj): Nu am
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Buna seara/ziua, ma numesc Aaron KeNNz si am 22 de ani, imi place atunci cand toata lumea respecta regurile politiei si sunt calmi.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: eu cred ca sunt potrivit in politie deoarece ma consider un bun tragaci
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Sunt mai bun la tras
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: 1.Trasul, 2.Condusul, 3.Planuitul, 4.Interventiile, 5.Comunicarea.