Member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Dio
2.ID In-Game: 894
3.Vârsta (Minim 15 ani): 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50801
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 250
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): mă numesc Denis și prietenii îmi spun Dio, îmi plac foarte mult bicicletele de tip mtb, wheelie și dh, îmi place mult să mă joc pe FiveM cu prietenii și să fac roleplay de calitate cu persoane capabile.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: am mai fost în poliție pe haos și pe alte servere și mă consider destul de capabil.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): din 2020 (am 3000+ ore pe FiveM)
9.Experiența în Roleplay: FiveM, RageMp și alte jocuri pe care se poate face rp
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): DA
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Dio
2.Prenumele (Personaj): Montero
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 894
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 1000 luni înainte de furtună și 250 acum
5.Scolarizare (Personaj): Liceu și facultate din Los Haos.
6.Joburi Anterioare (Personaj): Petrol, Amazon, Pilot si Taxi.
7.Job Curent (Personaj): Șomer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Numele meu este Dio Montero și m-am născut și trăiesc în Los Haos. Tatăl Meu, Geany Montero (fost polițist) m-a inspirat cu poveștile sale cum proteja cetățenii. Visul meu a fost să devin polițist, la fel ca el, și să protejez cetățenii.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: De mic îmi doresc să devin polițist și să protejez cetățenii.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: nu mă simt diferit de ceilalți candidați.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Calm , Solid, capabil , serios , respectuos
1.Numele sau Porecla: Dio
2.ID In-Game: 894
3.Vârsta (Minim 15 ani): 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50801
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 250
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): mă numesc Denis și prietenii îmi spun Dio, îmi plac foarte mult bicicletele de tip mtb, wheelie și dh, îmi place mult să mă joc pe FiveM cu prietenii și să fac roleplay de calitate cu persoane capabile.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: am mai fost în poliție pe haos și pe alte servere și mă consider destul de capabil.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): din 2020 (am 3000+ ore pe FiveM)
9.Experiența în Roleplay: FiveM, RageMp și alte jocuri pe care se poate face rp
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): DA
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Dio
2.Prenumele (Personaj): Montero
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 894
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 1000 luni înainte de furtună și 250 acum
5.Scolarizare (Personaj): Liceu și facultate din Los Haos.
6.Joburi Anterioare (Personaj): Petrol, Amazon, Pilot si Taxi.
7.Job Curent (Personaj): Șomer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Numele meu este Dio Montero și m-am născut și trăiesc în Los Haos. Tatăl Meu, Geany Montero (fost polițist) m-a inspirat cu poveștile sale cum proteja cetățenii. Visul meu a fost să devin polițist, la fel ca el, și să protejez cetățenii.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: De mic îmi doresc să devin polițist și să protejez cetățenii.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: nu mă simt diferit de ceilalți candidați.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Calm , Solid, capabil , serios , respectuos