Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DRG

New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: DRG
2.ID In-Game:-
3.Vârsta (Minim 15 ani): Am varsta de 15 ani si putin
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50808
5.Orele Jucate pe Server:-
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma cheama DRG, sunt o fire calma si blanda, dar ma enervez uneori cam prea repede. Sunt foarte activ pe jocurile video in special FiveM, CS:GO ETC. Cunosc foarte bine regulamentul GENERAL cat si putin din regulamentul PR (in general adica nu am voie sa trag fara motiv sa patrulez singur ETC.). Doresc sa ne intelegem de minune daca am sa fiu ACCEPTAT si sa aflu poate ceva nou din ceea ce nu stiu.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Pai eu doresc sa ma alatur PD-ului, deoarece si in viata reala este un scop pentru mine.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): Ma joc FiveM de cred ca 3-4 ani poate si ca 5.
9.Experiența în Roleplay:pe o scara de la 1/10 stiu sa fac de 9 - 9.50 ceva de genu, pot face un RolePlay destul de avansat.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Trebuie sa ascult de gradele SUPERIOARE si sa nu incalc REGULAMENTUL INTERN.

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Codreanu
2.Prenumele (Personaj):DRG
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):-
4.Vechimea în Oraș (Personaj):-
5.Scolarizare (Personaj): Pe o scara de la 1/10 7-8.50.
6.Joburi Anterioare (Personaj):Taxi
7.Job Curent (Personaj):Civil
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt o persoana calma si nu imi place sa ma cert cu lumea. M-am nascut in Bucuresti si am dorit sa plec in Los Santos / Sandy Shores / Paleto Bay. Am varsta de 27 de ani si doresc sa fac parte din Departamentul de Politie Romana si sa ne intelegem de minune. Sper sa fiu de ajutor cu ce pot, dar sa fiu si ajutat. Imi place sa colaborez cu persoane noi si sa lucrez cu ele.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt foarte activ, cunosc REGULAMENTUL si sunt foarte capabil si am o experienta foarte mare.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:pai fiecare avem CALITATI / DEFECTE, dar totusi poate putin Dedicarea si Trasul.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: Stiu sa trag foarte bine ; Condusul ; Negocierea ; Colaborarea ; Calmitatea ; Dedicarea

Member
respins, te asteptam cu o aplicatie mai convingatoare in 48h.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus