- Subiect Autor
Informații OOC:
1. Numele sau Porecla: andrei
2.ID In-Game: 23570
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 51006
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):35
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut, eu sunt Andrei . Îmi place să mă joc pe servere de RolePlay, să ies cu MTB-ul și urăsc chimia
). Pe toate serverele de RP pe care mă joc și m-am jucat am făcut parte din facțiuni legale, cum ar fii DIICOT, Poliție , Medic/Smurd deoarece pot ajuta cetățenii orașului și îmi place să mă bat cu mafioții .
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1 an aprox.
9.Experiența în Roleplay: 3 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Expirat
2.Prenumele (Personaj): Buletin
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):23570
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 35 luni
5.Scolarizare (Personaj): nu mai știu
6.Joburi Anterioare (Personaj): mecanic, șofer de autobuz,gunoier
7.Job Curent (Personaj):nu
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Eu sunt Blitz și îmi place să fac parte din organizații corecte, care nu fac lucruri negative . Urăsc să văd mafioții jefuind cetățeni care lucrează greu să facă niște bani și după să îi lase fără nimic. Îmi place să socializez cu toată lumea și să îi ajut dacă pot.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Eu consider ca as fii un foarte bun membru al Departamentului de Poliție pentru ca am mai făcut parte din această facțiune pe toate serverele de RP care am mai jucat și am fost (din perspectiva Chestorului General ) un membru excelent.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Am multă experiență .
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: Organizat;disciplina;comunicare eficienta
1. Numele sau Porecla: andrei
2.ID In-Game: 23570
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 51006
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):35
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut, eu sunt Andrei . Îmi place să mă joc pe servere de RolePlay, să ies cu MTB-ul și urăsc chimia
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1 an aprox.
9.Experiența în Roleplay: 3 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Expirat
2.Prenumele (Personaj): Buletin
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):23570
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 35 luni
5.Scolarizare (Personaj): nu mai știu
6.Joburi Anterioare (Personaj): mecanic, șofer de autobuz,gunoier
7.Job Curent (Personaj):nu
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Eu sunt Blitz și îmi place să fac parte din organizații corecte, care nu fac lucruri negative . Urăsc să văd mafioții jefuind cetățeni care lucrează greu să facă niște bani și după să îi lase fără nimic. Îmi place să socializez cu toată lumea și să îi ajut dacă pot.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Eu consider ca as fii un foarte bun membru al Departamentului de Poliție pentru ca am mai făcut parte din această facțiune pe toate serverele de RP care am mai jucat și am fost (din perspectiva Chestorului General ) un membru excelent.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Am multă experiență .
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: Organizat;disciplina;comunicare eficienta