Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Erixen
2.ID In-Game:21471
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50914
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 5 dar le fac imediat deoarece eu cand stau pe un server foarte mult si nu ma poate lasa
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc lucas am 15 ani si imi place sa ma joc fivem sunt un om credincios si intelectual si am ales haos romania deoarece nu exista hackeri si este foarte bine optimizat imi place sa practic sporturi de contact
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Am aplicat pentru departamentul de politie deoarece vreau sa fac tot binele acestui oras
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 4 ANI
9.Experiența în Roleplay: Am foarte multa experianta roleplay deoarece pana acum m am jucat numai pe servere advance roleplay
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):DA

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Nutu
2.Prenumele (Personaj):Beleua
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):21471
4.Vechimea în Oraș (Personaj):Eu am 24 de ani
5.Scolarizare (Personaj):Am terminat academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): NU am avut
7.Job Curent (Personaj): nu am
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Eu sunt un baiat care lui mama a fost luata de mafioti si a fost impuscata de ei si acum vreau sa ii gasesc
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:deoarece am toata calitatile necesare pentru acest job
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nu fac asa ceva cine este bun si antrenat poate sa intre pe bunul drept
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: seriozitate alegeri bune empatic altruist

Integritate

New member
Aplicația Dvs. A fost analizată cu succes și am constatat ca sunteți RESPINS. Deoarece primele 5 cifre din cnp sunt gresite!!

Nu uitati sa cititi inca o data regulamentul !

Mult succes !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus