Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: arabu
2.ID In-Game: 24665
3.Vârsta (Minim 15 ani): 14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): nu am facut inca
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): salut ma cheama arabu zis si eric si imi place sa fiu in politiea los haos
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Imi place sa comunic cu colegi si sa patrulam
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1 an
9.Experiența în Roleplay: foarte buna
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da

Informații IC:

1.Numele (Personaj): David Arabu
2.Prenumele (Personaj): David
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 24665
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 30
5.Scolarizare (Personaj): Scoala am facuto in paleto pana la clasa a 12 a am si bacu
6.Joburi Anterioare (Personaj): mecanic taxiu
7.Job Curent (Personaj): deocamndat nimic
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): salut eu sunt arabu si , Cand eram mic eram sarac in paleto cu prieteni mei iei erau bogati cu haine smechere iar eu eram cu papuci murdari rupti haine rupte , Si acuma vreau sa le arat ce am ajuns .
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Vreau sa prind hoti care mi a omorat mama in paleto
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu am nimic cu ceilalti suntem toti oameni si trebuie sa ne respectam
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: 1 stiu sa fac de mancare 2 , stiu sa fac curat .3 sa conduc bine , 4 . stiu sa cresc copii , 5 stiu sa conduc elicopter

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus