- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Ioan
2.ID In-Game:9184
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50803
5.Orele Jucate pe Server:8
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt un baiat de treaba stiu sa cooperez si imi place sa imi fac prieteni iar sportul pe care il practic este fotbalul, sunt un jucator foarte bun si am foarte multe trofee. Sunt un baiat serios la scoala si am rezultate foarte bune la scoala.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Mafioti lau batut pe tata cand eram mic plus ca vreau sa fie pace in oras.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay:10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Talent
2.Prenumele (Personaj):Ionut
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):9184
4.Vechimea în Oraș (Personaj):10 luni
5.Scolarizare (Personaj): am facut liceul de sport si academia militara din los haos
6.Joburi Anterioare (Personaj):fermier
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Cand eram mic nu aveam un trai prea bun iar tata trebuia sa lucreze in Anglia iar eu eram numai cu mama acasa si cu bunicii. Pana cand intr-o zi au venit niste jefuitori si neau inpuscat bunicul care vroia sa apere si de atunci vreau sa lupt cu dreptatea.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:deoarece am facut mult sport in viata si mi se potriveste.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: sunt atent la tot ce se intampla in jur
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:ambitios,prietenos, stiu ca cooperez si sa ascult de gradele mai mari si sunt rapid
1.Numele sau Porecla:Ioan
2.ID In-Game:9184
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50803
5.Orele Jucate pe Server:8
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt un baiat de treaba stiu sa cooperez si imi place sa imi fac prieteni iar sportul pe care il practic este fotbalul, sunt un jucator foarte bun si am foarte multe trofee. Sunt un baiat serios la scoala si am rezultate foarte bune la scoala.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Mafioti lau batut pe tata cand eram mic plus ca vreau sa fie pace in oras.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay:10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Talent
2.Prenumele (Personaj):Ionut
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):9184
4.Vechimea în Oraș (Personaj):10 luni
5.Scolarizare (Personaj): am facut liceul de sport si academia militara din los haos
6.Joburi Anterioare (Personaj):fermier
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Cand eram mic nu aveam un trai prea bun iar tata trebuia sa lucreze in Anglia iar eu eram numai cu mama acasa si cu bunicii. Pana cand intr-o zi au venit niste jefuitori si neau inpuscat bunicul care vroia sa apere si de atunci vreau sa lupt cu dreptatea.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:deoarece am facut mult sport in viata si mi se potriveste.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: sunt atent la tot ce se intampla in jur
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:ambitios,prietenos, stiu ca cooperez si sa ascult de gradele mai mari si sunt rapid