Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
1.Numele sau Porecla:Stapinu'
2.ID In-Game.410
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50710
5.Orele Jucate pe Server:20
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Bună ziua mă numesc Stapinu' ma joc fivem de 3 ani jumatate si este un joc de care nu ma pot plictisi,mai ales de server ul haos,de fel sunt o persoana pasnica dar daca cineva ma calca pe nervi pot aduce iadul pe pamant,sunt o persoana serioasa care nu isi bate joc de gradele mai mari si nici de nimeni altcineva
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:mi-am dorit de cand aram mic sa devin politist deoarece 2 rude de ale mele sunt in ccadrul politiei
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani jumatate
9.Experiența în Roleplay:destul
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):imi asum

Informații IC:
1.Numele (Personaj):ziar
2.Prenumele (Personaj):stefan
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):410
4.Vechimea în Oraș (Personaj):20
5.Scolarizare (Personaj):academie de politie si o facultate
6.Joburi Anterioare (Personaj):mecanic
7.Job Curent (Personaj):liber profesionist
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Buna Ziua,ma numesc Ziar Stefan si acum ceva timp mi s a intamplat ceva ce mi a ramat imprimat pe creier,era seara,am iesit cu tata prin zona groove pentru a ne duce la magazin,cand ne am dat jos cineva a scos arma la noi si ne a amenintat cu moartea,ulterior tatal meu fiind ucis,de atunci mi am promis ca voi face tot posibilul ca sa aduc siguranta in orasul haos
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:sunt o persoana care isi respecta promisiuniile /\
10.Diferențiere față de Alți Candidati: nimic,toti suntem la fel
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?::serios,priceput in tot ce fac,sunt o persoana de cuvant,am simtul umorului si sunt un om descurcaret

Member
Acceptat. Te asteptam la sectia din Paleto Luni - Sambata orele 16.00 - 20.00

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus