Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:NARUTO
2.ID In-Game:5326
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50712

5.Orele Jucate pe Server:6 pe sv trecut 600+
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):sunt bun la tras cu arma sitiu sa conduc bine si sa pilotez elicpoter si avion
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:am fost pe sv trecut si mia placut si vreau sa fac legea in oras

8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1000 ore
9.Experiența în Roleplay:9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):sunt constient

Informații IC:
1.Numele (Personaj):IN PERSOANA
2.Prenumele (Personaj):NARUTO
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):5326
4.Vechimea în Oraș (Personaj):DE PE CAND ERA LIVIU MANAGER
5.Scolarizare (Personaj):12 clase
6.Joburi Anterioare (Personaj):student
7.Job Curent (Personaj):pasionat de masini
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):sunt un baiat care a crescut pe bani parintilor si nu a muncit pana la varsta de 18 ani dar de la 18 ani am inceput sa muncesc din greu ca sa am un trai mai bunam inceput prin am cumpara o casa apoi am inceput sa imi cumpar masini
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:am mai fost si vreau sa fac legea
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nici una toti suntem lafel
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:bun la tras calm bun la condus si bun la pilotat elicpoter si avion

ATENTIE, IN PRIMELE 3 SAPTAMANI DE LA DESCHIDERE, ORELE NU SUNT NECESARE PENTRU ACADEMIA DE POLITIE!

Member
Respins! Aplicatie facuta in badjocura! Politia nu face legea in oras. Daca vrei sa faci legea aplica la postul de primul ministru.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus