Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Mitzanuu
2.ID In-Game:1660
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50910
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):200
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Mihai porecla mea este Mitzanuu practic kickbox de 2 ani am 1.80 îmi place sa ma joc fivem,sunt o persoana destul de calmă
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Motivația de a ma Alătura în Poliție este foarte mare deoarece tatăl meu este polițist și mi ar face placere sa ma alătur în Poliție este singura facțiune care ai ce face în ea
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2021-2025
9.Experiența în Roleplay:9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Da

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Mitzanu
2.Prenumele (Personaj):Banditu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1660
4.Vechimea în Oraș (Personaj):200 luni
5.Scolarizare (Personaj):Admiterea școlii de Poliție
6.Joburi Anterioare (Personaj):poliție
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Mitzanuu,știu sa gestionez situațiile foarte bine am 29 de ani sunt o persoana destul de calma și pot spune ca ma descurc oricum în orice indiferent de situatie
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Simt ca ma potrivesc în aceasta factiune,și ma supun gradelor mai mari
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu ma diferențiez de nimeni toți suntem la fel
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliței iei Romane?:Trag bine,sofer de viteza,știu sa vorbesc,știu sa gestionez situațiile, calmitatea, ascultător,tragaci

Ultima editare:
Member
Acceptat! Contacteaza un tester pentru a sustine testul de intrare. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus