Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: edi,cireasa
2.ID In-Game:4531
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50902
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut,sunt Edi,sunt din orasul Sibiu.Mereu am fost o persoana curioasa si pasionata de cunoastere,mereu in cautarea raspunsurilor si a solutilor creative.De asemenea,imi place sa fac sport pentru a ma mentine activ si echilibrat
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Doresc sa ma alatur departamentului de politie pentru a contribui la siguranta comunitatii
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay:2 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Cireasa
2.Prenumele (Personaj):Edi
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):4531
4.Vechimea în Oraș (Personaj):30 de luni
5.Scolarizare (Personaj):Scoala de Agenti de Politie Vasile Lascar
6.Joburi Anterioare (Personaj):postas
7.Job Curent (Personaj):postas
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt o persoana motivata,disciplinata si orientara spre rezultate.Imi place sa lucrez in echipa,sa rezlov probleme si sa ma dezvlot constant.Sunt responsabil,atent la detalii si ma adaptez rapid in orice situatie
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt disciplinat,responsabil si rezistent,capabil sa gestionez situatii dificile.Imi doresc sa contribui la siguranta comunitatii si sa respect valoriile politiei
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Ma diferentiez prin disciplina,rezistenta si capacitatea de a lua decizii rapide,fiind dedicat sigurantei comunitatii
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Disciplina,Rezistenta fizica si pshica,Responsabilitate,Abilitatile de comunicare eficienta,Capacitate de luare a deciziilor rapide

Member
Acceptat! Contacteaza un tester pentru a sustine testul de intrare. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus