Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Puma
2.ID In-Game: 6843
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 51005
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 31
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut ,sunt Puma am 15 ani ma joc fivem de 2 ani si imi place din ce in ce mai mult iar acum am gasit acest server minunat pe care ma joc de ceva timp si m-am reintors dupa Wipe acum incerc sa traiesc cu chiu cu vai si am facut 30 de ore asa ca am zis ca de ce nu
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Pentru a face o schimbare
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2.5 ani
9.Experiența în Roleplay: Multe sv mari
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Loco
2.Prenumele (Personaj): Hernandez
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 6843
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 31 luni
5.Scolarizare (Personaj): Lege
6.Joburi Anterioare (Personaj): BodyGuard
7.Job Curent (Personaj): BodyGuard
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):

Loco Hernandez, în vârstă de 24 de ani, este un on normal din Los Haos cunoscut pentru respectarea legii la perfecție. El este o persoană cu un caracter ferm și o disciplină exemplară. Chiar dacă trăiește într-un mediu adesea haotic, el reușește să își păstreze integritatea și să fie un model de comportament pentru cei din jur.În fiecare zi, Loco își urmează rutina cu meticulozitate. Respectă atât regulele nescrise ale străzii, cât și legile stricte ale societății, demonstrând o rară combinație de loialitate și principii. Chiar și atunci când cei din jurul său aleg să încalce legea, el rămâne ferm și refuză să cedeze tentațiilor.
Apariția sa este una calmă și calculată, fără a atrage atenția, dar cu un aer de autoritate în felul în care se comportă. Deși poate părea un personaj enigmatic pentru cei din jur, Loco este văzut ca o sursă de inspirație, fiind un simbol al responsabilității și al respectului față de normele legale.Cu toate acestea, viața în Los Haos nu este ușoară, iar Loco se confruntă constant cu dileme legate de loialitatea față de prieteni și față de sistemul legal. Cu toate acestea, alegerea lui de a rămâne un om corect și de încredere îl face apreciat în comunitatea sa, chiar dacă este adesea izolat sau înțeles greșit de cei din jur. ( caracterizarea de la rom:)))) )

9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Am invatat sa conduc de mic de la tatal meu si vrea sa fac o schimbare
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Am invatat sa trag la paintball-ul orasului si acum cred ca ma descurd si cu o arma
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: 1. Ascultator 2. Recunoscator 3. Rabdator 4.Rezist sub presiune 5. Respect si ajut cetatenii

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus