Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: NRN
2.ID In-Game: 7620
3.Vârsta (Minim 15 ani): 18
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50602
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 100+
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Baiat simplu, locuiesc in uk, din cand in cand ma mai joc fivem deoarece imi place sa fac roleplay. Calm si intelegator. Nu s 50 de cuvinte dar am spus ce e important de stiut.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Imi pare un rol interesant, faptu ca pot avea grija de oras prin a ma asigura ca ceilalti respecta legea.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 - 3 ani
9.Experiența în Roleplay: 2 - 3 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Inteleg

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Enzo
2.Prenumele (Personaj): Delix
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 7620
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 100+
5.Scolarizare (Personaj): Medicica si academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Smurd
7.Job Curent (Personaj): Unemployed
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Enzo, nascut si crescut in Paleto, calm si intelegator. In timpul meu liber am grija de o benzinarie si in rest imi plac masinile, asa ca lucrez pe masina mea in mare parte.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Dupa cum am mentionat si mai sus, ma consider o persoana calma si intelegatoare, ceea ce cred eu ca ar fi important pentru un mebru al departamentului de politie, plus vreau sa dau o mana de ajutor oamenilor care au grija de orasul meu.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Toti suntem diferiti in felul nostrul , nu ii cunosc pe ceilalti canditati.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Creativ, calm, intelegator, respectabil, capacitatea de a lua decizii rapide

Member
Acceptat! Contacteaza un tester pentru a sustine testul de intrare. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus