New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: NRN
2.ID In-Game: 7620
3.Vârsta (Minim 15 ani): 18
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50602
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 100+
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Baiat simplu, locuiesc in uk, din cand in cand ma mai joc fivem deoarece imi place sa fac roleplay. Calm si intelegator. Nu s 50 de cuvinte dar am spus ce e important de stiut.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Imi pare un rol interesant, faptu ca pot avea grija de oras prin a ma asigura ca ceilalti respecta legea.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 - 3 ani
9.Experiența în Roleplay: 2 - 3 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Inteleg
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Enzo
2.Prenumele (Personaj): Delix
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 7620
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 100+
5.Scolarizare (Personaj): Medicica si academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Smurd
7.Job Curent (Personaj): Unemployed
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Enzo, nascut si crescut in Paleto, calm si intelegator. In timpul meu liber am grija de o benzinarie si in rest imi plac masinile, asa ca lucrez pe masina mea in mare parte.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Dupa cum am mentionat si mai sus, ma consider o persoana calma si intelegatoare, ceea ce cred eu ca ar fi important pentru un mebru al departamentului de politie, plus vreau sa dau o mana de ajutor oamenilor care au grija de orasul meu.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Toti suntem diferiti in felul nostrul , nu ii cunosc pe ceilalti canditati.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Creativ, calm, intelegator, respectabil, capacitatea de a lua decizii rapide
1.Numele sau Porecla: NRN
2.ID In-Game: 7620
3.Vârsta (Minim 15 ani): 18
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50602
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 100+
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Baiat simplu, locuiesc in uk, din cand in cand ma mai joc fivem deoarece imi place sa fac roleplay. Calm si intelegator. Nu s 50 de cuvinte dar am spus ce e important de stiut.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Imi pare un rol interesant, faptu ca pot avea grija de oras prin a ma asigura ca ceilalti respecta legea.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 - 3 ani
9.Experiența în Roleplay: 2 - 3 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Inteleg
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Enzo
2.Prenumele (Personaj): Delix
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 7620
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 100+
5.Scolarizare (Personaj): Medicica si academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Smurd
7.Job Curent (Personaj): Unemployed
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Enzo, nascut si crescut in Paleto, calm si intelegator. In timpul meu liber am grija de o benzinarie si in rest imi plac masinile, asa ca lucrez pe masina mea in mare parte.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Dupa cum am mentionat si mai sus, ma consider o persoana calma si intelegatoare, ceea ce cred eu ca ar fi important pentru un mebru al departamentului de politie, plus vreau sa dau o mana de ajutor oamenilor care au grija de orasul meu.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Toti suntem diferiti in felul nostrul , nu ii cunosc pe ceilalti canditati.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Creativ, calm, intelegator, respectabil, capacitatea de a lua decizii rapide