Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla Daniel
2.ID In-Game:1028
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):20075
5.Orele Jucate pe Server:14
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Daniel sunt din R.Moldova am varsta de 15 ani ,nu imi place scoala dar singura materie pe care o prefer este istoria,iubesc sa ies pe afara cu prieteni mei (colegi) sa stam si sa facem misto chesti de astea in rest ce as putea spune ca sunt o persoana de treaba si de increde
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Am mai fost in Politie inainte de wipe si as vrea sa imi continui cariera
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay:am
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)D esigur

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Rusu
2.Prenumele (Personaj) Danciuk
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1028
4.Vechimea în Oraș (Personaj):am 1 an in acest oras
5.Scolarizare (Personaj):Academia de Politie,faculatatea de drept
6.Joburi Anterioare (Personaj):
7.Job Curent (Personaj) Postas
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte) Danciuk, în vârstă de 21 de ani, sunt un individ pasionat de surfing și muzică. Strălucesc când vorbesc despre aventurile mele pe valuri sau din concertele locale. Cu un zâmbet contagios, împărtășesc povești amuzante și inspir pe cei din jur cu entuziasmul meu pentru viață.De cand eram mic mi-am dorit sa fiu politist astfel am onoarea ca in aceasta zi sa aplic acces CV.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Sunt rabdator si pot sa ma descurc in situati grele
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Abilități Fizice și Mentale,Rezistență și Capacitate de Lucru sub Presiune,Abilități de Comunicare și Empatie,Integritate și Etică si Adaptabilitate și Flexibilitate

ATENTIE, IN PRIMELE 3 SAPTAMANI DE LA DESCHIDERE, ORELE NU SUNT NECESARE PENTRU ACADEMIA DE POLITIE!

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus