New member
- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Florin
2.ID In-Game:262
3.Vârsta (Minim 15 ani):17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):26213
5.Orele Jucate pe Server:95
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Florin am varsta de 17 ani curand major doresc sa intru in Politie Deoarece vreau sa ma dezvolt pe server si a ma face cunoscut si mai mult pentru a ajuta aceasta factiune cu tot ce se poate ajuta si sunt sigur ca ma voi descurca.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Am prieteni politisti si ma descurc foarte bine+Regulamentul
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an si cv
9.Experiența în Roleplay:9,50
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Sunt foarte constient de aceste sanctiuni.
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Luky
2.Prenumele (Personaj)urice
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):262
4.Vechimea în Oraș (Personaj):95 de luni.
5.Scolarizare (Personaj):In state la universitatea de Politie din Bucuresti.
6.Joburi Anterioare (Personaj):Mecanici,Smurd.
7.Job Curent (Personaj):Mecanici
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Luky sunt din orasul Los Haos,Provin dintr-o familie nu prea buna si din aceste motive eu m-am ambitionat si mi am luat viata pe proprie raspundere si am inceput studiile pentru facultatea de Politie si am ajuns astazi in fata dvs pentru a depunde CV-ul meu de angajare in acest institut.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Ma descurc stiu tot ce tine de Politie si de oras.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Sunt Matur sunt ascultator,am incredere in ce fac si am cei 7 ani de acasa+RESPECT
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Respect,Destept,Ambitios,Matur,Respectuos.
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Florin
2.ID In-Game:262
3.Vârsta (Minim 15 ani):17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):26213
5.Orele Jucate pe Server:95
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Florin am varsta de 17 ani curand major doresc sa intru in Politie Deoarece vreau sa ma dezvolt pe server si a ma face cunoscut si mai mult pentru a ajuta aceasta factiune cu tot ce se poate ajuta si sunt sigur ca ma voi descurca.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Am prieteni politisti si ma descurc foarte bine+Regulamentul
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an si cv
9.Experiența în Roleplay:9,50
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Sunt foarte constient de aceste sanctiuni.
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Luky
2.Prenumele (Personaj)urice
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):262
4.Vechimea în Oraș (Personaj):95 de luni.
5.Scolarizare (Personaj):In state la universitatea de Politie din Bucuresti.
6.Joburi Anterioare (Personaj):Mecanici,Smurd.
7.Job Curent (Personaj):Mecanici
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Luky sunt din orasul Los Haos,Provin dintr-o familie nu prea buna si din aceste motive eu m-am ambitionat si mi am luat viata pe proprie raspundere si am inceput studiile pentru facultatea de Politie si am ajuns astazi in fata dvs pentru a depunde CV-ul meu de angajare in acest institut.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Ma descurc stiu tot ce tine de Politie si de oras.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Sunt Matur sunt ascultator,am incredere in ce fac si am cei 7 ani de acasa+RESPECT
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Respect,Destept,Ambitios,Matur,Respectuos.