Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Florin
2.ID In-Game:262
3.Vârsta (Minim 15 ani):17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):26213
5.Orele Jucate pe Server:95
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Florin am varsta de 17 ani curand major doresc sa intru in Politie Deoarece vreau sa ma dezvolt pe server si a ma face cunoscut si mai mult pentru a ajuta aceasta factiune cu tot ce se poate ajuta si sunt sigur ca ma voi descurca.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Am prieteni politisti si ma descurc foarte bine+Regulamentul
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an si cv
9.Experiența în Roleplay:9,50
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Sunt foarte constient de aceste sanctiuni.

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Luky
2.Prenumele (Personaj):purice
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):262
4.Vechimea în Oraș (Personaj):95 de luni.
5.Scolarizare (Personaj):In state la universitatea de Politie din Bucuresti.
6.Joburi Anterioare (Personaj):Mecanici,Smurd.
7.Job Curent (Personaj):Mecanici
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Luky sunt din orasul Los Haos,Provin dintr-o familie nu prea buna si din aceste motive eu m-am ambitionat si mi am luat viata pe proprie raspundere si am inceput studiile pentru facultatea de Politie si am ajuns astazi in fata dvs pentru a depunde CV-ul meu de angajare in acest institut.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Ma descurc stiu tot ce tine de Politie si de oras.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Sunt Matur sunt ascultator,am incredere in ce fac si am cei 7 ani de acasa+RESPECT
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Respect,Destept,Ambitios,Matur,Respectuos.

New member
nici tu nu stii sa minti nu, de esti femeie, te cheama florin si esti nascut in 1962

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus