Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Jan
2.ID In-Game:7717
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50904
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Nicea am 15 imi place foarfte mult fotbalul iesitul afara si sa ma joc fivem.

Sunt o persoană prietenoasă, și mereu dornică să învăț lucruri noi. Îmi place să mă bucur de viață prin activități care mă inspiră, cum ar fi sportul, timpul petrecut în aer liber și sa socializez cu prietenii. Sunt ambițios dedicat în tot ceea ce fac și caut mereu să evoluez. Energia, optimismul și pasiunea pentru ceea ce îmi place mă definesc și mă motivează să îmi urmez visele. Sunt si o firte foarte calma imi place sa cooperez cu oamenii si sunt foarte respectuos lucru cel mai de baza pentru mine intr o conversatie.

7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Pentru ca ma pasioneaza aceasta meserie
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):770 de ore
9.Experiența în Roleplay: imi place roleplay ul facut foarte serios si sa nu existe persoane care pot influenta negativ in ceea ce fac eu cu oamenii
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Confirm

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Roata
2.Prenumele (Personaj):Nicea
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):880TPU
4.Vechimea în Oraș (Personaj):30 de luni
5.Scolarizare (Personaj):Academia de politie + liceu militar
6.Joburi Anterioare (Personaj):Medic plus postas
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt o persoana linistita capabiila si la locul ei imi place foarte sa cooperez cu oamenii.Sunt recalcitrant atunci cand cineva ma calca pe nervi foarte grav. Eu provin dintr o familie cu posibilitati Tata l meu a iesit la pensie si el a fost un politist desavarsit in acest oras iar acum s a opritdin activitate fix anul acesta, asa ca doreste foarte mult sa ii calc pe urme. Mama mea este asistenta medicala in cadrul departamentului Los Haos. Pasiunea mea pentru aceasta meserie a inceput de la varsta de 10 ani atunci cand cu prietenii mei ne jucam de a politistii si banditi,sau cand ii trageam pe dreapta cand aveau prea mare viteza cu bicicleta,dupa toate aceste lucruri parintii mei stiau ca asta ma voi face in viata pentru ca eram innascut pentru asa ceva
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Pentru abilitatiile mele foarte bune
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Sunt respectuos sunt foarte punctual si ferm
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:

1. REspect ul
2. Alerg foarte rapid 3.Rezistenta 4. Gandirea 5.Fizic ul

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Cerere acceptata! Contacteaza un instructor pentru a sustine testele. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus