Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
1.Numele sau Porecla: Alex
2.ID In-Game:9613
3.Vârsta (Minim 14 ani):14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51012
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 33
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut sunt Alex am 14 ani , imi place sa ajut si sa nu incalc legea as vrea sa ma alaturi politiei , nu sunt eu cel mai bun din toata lumea dar eu sunt genul de persoana care e acolo cand este nevoie
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa numai fie ilegalitati in oras pentru ca si eu la randul meu am fost jefuit de multe ori
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): am jucat acum mult timp dar putin si acum de vreo 2 saptamani dar am jucat mult minecraft roleplay
9.Experiența în Roleplay:8/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Marin
2.Prenumele (Personaj):Fernando
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):9613
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 33 luni
5.Scolarizare (Personaj): Nu am
6.Joburi Anterioare (Personaj): Sofer buz
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salut , sunt Fernando am 21 ani am 33 luni in oras mi-am facut destul de multi prieteni si sunt mereu acolo unde este nevoie , vreau ca in oras sa numai fie asa multe infractiuni sau chiar deloc si imi doresc sa intru in politie foarte mult
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt mereu acolo unde e nevoie , respect oamenii si colegii , stiu sa conduc bine si as putea sa fac fata fugarilor
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Stiu ca conduc foarte bine sunt foarte respectos si imi place sa ajut
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Conduc bine , Nu vreau sa mai fie ilegalitati , Sunt mai mereu pe oras , Respect legea , Respect foarte mult cei superiori

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Cerere respinsa! Nu ai varsta necesara. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus