- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Mario
2.ID In-Game: 1189
3.Vârsta (Minim 15 ani): 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): Nu doresc sa specific 5.Orele Jucate pe Server: Momentan cred ca am 5 ore dar pot face mult mai multe
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut ma numesc Mario am 16 ani acum cat despre mine nu prea am ce sa zic in schimb pot spune ca ma joc acest joc de ceva ani buni
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: am experienta
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): cam 4 ani
9.Experiența în Roleplay: mult
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Varza
2.Prenumele (Personaj):Varza
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 1189
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 5 luni
5.Scolarizare (Personaj): Academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): sofer de curse
7.Job Curent (Personaj): Momentan nimic
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salut ma numesc Varza Varza am 25 de ani de mic copil am vrut sa ma alatur Politiei deoarece cand eram mic sa intamplat o tragedie si politia nu a putut face nimic de atunci am decis ca trebuie sa ma alatur politiei si asa am facut Academia de politie ce ani dupa a urmat sa imi gasesc un post in politie
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Fost pilot de curse , trasul cu arma , Pilot de avion , cordonarea Jafului,
10.Diferențiere față de Alți Candidați: multe
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Fost pilot de curse , trasul cu arma
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Mario
2.ID In-Game: 1189
3.Vârsta (Minim 15 ani): 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): Nu doresc sa specific 5.Orele Jucate pe Server: Momentan cred ca am 5 ore dar pot face mult mai multe
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut ma numesc Mario am 16 ani acum cat despre mine nu prea am ce sa zic in schimb pot spune ca ma joc acest joc de ceva ani buni
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: am experienta
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): cam 4 ani
9.Experiența în Roleplay: mult
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Varza
2.Prenumele (Personaj):Varza
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 1189
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 5 luni
5.Scolarizare (Personaj): Academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): sofer de curse
7.Job Curent (Personaj): Momentan nimic
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salut ma numesc Varza Varza am 25 de ani de mic copil am vrut sa ma alatur Politiei deoarece cand eram mic sa intamplat o tragedie si politia nu a putut face nimic de atunci am decis ca trebuie sa ma alatur politiei si asa am facut Academia de politie ce ani dupa a urmat sa imi gasesc un post in politie
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Fost pilot de curse , trasul cu arma , Pilot de avion , cordonarea Jafului,
10.Diferențiere față de Alți Candidați: multe
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Fost pilot de curse , trasul cu arma