Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Oaida David Andrei
2.ID In-Game: 8435
3.Vârsta (Minim 15 ani): 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50802
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):

Ma numesc David, am 16 ani si sunt calm, nu ma enervez repede, imi place sa ies afara cu prieteni, am 65 de kg, sunt youtuber și tiktoker. Sunt din Vaslui, unt un baiat sociabil, matur, descurcaret si am un simt al umorului dezvoltat. Cel putin asa ma caraterizeaza prietenii mei. Ma integrez foarte repede in noi colective si incerc sa imi fac prieteni oriunde. Am o gandire logica si analizez fiecare pas pe care urmeaza sa-l fac. Sunt calm în orice situatie, inainte de a lua o decizie importanta gandesc fiecare lucru la rece. Imi place sa ofer respectul meu tuturor persoanelor pentru a ma putea intelege cu toti cat mai bine si pentru a arata ca sunt un om amabil si serios in care te poti increde. Pe sfarsit as vrea sa spun ca sunt o persoana normala, cu preocupari normale.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Imi place sa prind criminali si persoanele care incalca regulamentul!
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 4 ani
9.Experiența în Roleplay: 3000 de ore
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Dragomir
2.Prenumele (Personaj): Aris
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 8435
4.Vechimea în Oraș (Personaj): o luna
5.Scolarizare (Personaj): academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): -
7.Job Curent (Personaj): -
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):

Aris era un băiat de 23 ani care s-a născut la o fermă in Los Santos, impreună cu familia lui. Singura lor avere era casa in care trăia, un teren de agricultură si cateva animale.El si cu parintii lui munceau din greu pentru a avea ce manca. Aris se descurca bine de cand era mic cu treburile casnice.Intr-o zi cand el si cu tatal lui au plecat la piată să cumpere hrană pentru animale, o gașcă de gangsteri au rapit-o pe mama lui si după ce au agresat-o, au omorat-o Aris si cu tatal lui au ajuns de la piata si nu au mai gasit-o pe mama băiatului, el a fost deprimat o perioada de timp si de atunci a trebuit sa se descurce doar el si cu tatal lui.Acestia au incercat sa găseasca acesti gangsteri care i-au facut rau mamei băiatului, iar dupa 6 ani de căutare acesti au dat de urmele lor. Dar ei erau de temut si de neinfrant,ca sa scape de ei pentru a nu pățit nimic a inceput sa ii ajute la afacerile ilegale si de atunci a devenit mafiot,dupa cativa ani am ajuns intr-un oras numit Los Santos.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: sunt ascultator
10.Diferențiere față de Alți Candidați: toti suntem egali
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: sunt agil, descurcaret, glumet, stiu sa coordonez, sa trag, sa negociez si sa conduc

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Cerere respinsa! Ai mintit in legatura cu orele. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus