New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Robert
2.ID In-Game: 2033
3.Vârsta (Minim 15 ani): 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50807
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):25.1
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut ma numesc Rober, am 16 ani si sunt o persoana serioasa. Mereu mi a placut orice tine leg de politie si chiar vreau sa incerc sa devin unul
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: pentru ca vreau sa ajut lumea si vr sa incerc si ceva nou
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3 ani
9.Experiența în Roleplay: foarte buna
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Bobi
2.Prenumele (Personaj):Robi
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 2033
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 2 ani
5.Scolarizare (Personaj): academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): smurd
7.Job Curent (Personaj): niciunul
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): salut ma numesc Bobi Robi am 20 de ani si abia ce am terminat academia de politie. Mereu mi a placut autoritatea si politia in sine. Tatal meu a fost politist si de la el am invatat ogramada de chestii interesante. Imi place si faptul ca pot sa am o cariera frumoasa fiind politis
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Eu cred ca sunt potrivit pentru acest job deoarece mereu mi am dorit sa fac asta si sunt sigur ca pot sa fac fata oricarei probleme.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Eu consider ca sunt mult mai matur si stiu sa imi fac treaba foarte bine.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Seriozitate, Punctualitate, Destept, Curajos, Descurcaret
1.Numele sau Porecla: Robert
2.ID In-Game: 2033
3.Vârsta (Minim 15 ani): 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50807
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):25.1
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut ma numesc Rober, am 16 ani si sunt o persoana serioasa. Mereu mi a placut orice tine leg de politie si chiar vreau sa incerc sa devin unul
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: pentru ca vreau sa ajut lumea si vr sa incerc si ceva nou
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3 ani
9.Experiența în Roleplay: foarte buna
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Bobi
2.Prenumele (Personaj):Robi
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 2033
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 2 ani
5.Scolarizare (Personaj): academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): smurd
7.Job Curent (Personaj): niciunul
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): salut ma numesc Bobi Robi am 20 de ani si abia ce am terminat academia de politie. Mereu mi a placut autoritatea si politia in sine. Tatal meu a fost politist si de la el am invatat ogramada de chestii interesante. Imi place si faptul ca pot sa am o cariera frumoasa fiind politis
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Eu cred ca sunt potrivit pentru acest job deoarece mereu mi am dorit sa fac asta si sunt sigur ca pot sa fac fata oricarei probleme.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Eu consider ca sunt mult mai matur si stiu sa imi fac treaba foarte bine.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Seriozitate, Punctualitate, Destept, Curajos, Descurcaret