Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Robert
2.ID In-Game: 2033
3.Vârsta (Minim 15 ani): 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50807
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):25.1
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut ma numesc Rober, am 16 ani si sunt o persoana serioasa. Mereu mi a placut orice tine leg de politie si chiar vreau sa incerc sa devin unul
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: pentru ca vreau sa ajut lumea si vr sa incerc si ceva nou
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3 ani
9.Experiența în Roleplay: foarte buna
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Bobi
2.Prenumele (Personaj):Robi
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 2033
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 2 ani
5.Scolarizare (Personaj): academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): smurd
7.Job Curent (Personaj): niciunul
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): salut ma numesc Bobi Robi am 20 de ani si abia ce am terminat academia de politie. Mereu mi a placut autoritatea si politia in sine. Tatal meu a fost politist si de la el am invatat ogramada de chestii interesante. Imi place si faptul ca pot sa am o cariera frumoasa fiind politis
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Eu cred ca sunt potrivit pentru acest job deoarece mereu mi am dorit sa fac asta si sunt sigur ca pot sa fac fata oricarei probleme.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Eu consider ca sunt mult mai matur si stiu sa imi fac treaba foarte bine.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Seriozitate, Punctualitate, Destept, Curajos, Descurcaret

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Cerere acceptata! Contacteaza un instructor pentru a sustine testele. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus