- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Dragomir David
2.ID In-Game:7888
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50912
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 15
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salutare! Voi incepe prezentarea mea prin a spune ca sunt o persoana simpla si ca in viitorul apropiat doresc sa urmez o academie de sub-ofiter, astfel incat sa urmez cariera de jandarm. Ma consider o fire calma si foarte prietenoasa. De asemenea ma integrez foarte usor in orice comunitate si nu imi este frica de provocarile ce apar in viata mea, deoarece aceste lucruri ce ies in evidenta ca fiind "probleme" ma pragatesc si ma maturizeaza.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Imi place Roleplay-ul de politist si a face dreptate in oras
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):Am jucat acum 3 ani tot ca politist dar m am lasat si m am reapucat
9.Experiența în Roleplay: medie
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Sunt constient de sanctiuniile care vor fi aplicate daca nu respect regulamentul
Informații IC:
1.Numele (Personaj)ragomir
2.Prenumele (Personaj)avid
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):7888
4.Vechimea în Oraș (Personaj):de cand m am jucat prima data(acum 3 ani)
5.Scolarizare (Personaj):academia de poliție
6.Joburi Anterioare (Personaj):Mecanic
7.Job Curent (Personaj):Momentan tot mecanic
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte)arintii mei au fost ucisi cand aveam 14 ani si am decis sa devin politist pentru a afla cine mi a omorat parintii.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Am experienta necesara de a face roleplay si de a fii politist
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Sunt ascultator intelegator si am respect fata de oamenii din jur
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Sunt cooperant,intelegator,educat,glumet si serios
Raportează
1.Numele sau Porecla: Dragomir David
2.ID In-Game:7888
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50912
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 15
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salutare! Voi incepe prezentarea mea prin a spune ca sunt o persoana simpla si ca in viitorul apropiat doresc sa urmez o academie de sub-ofiter, astfel incat sa urmez cariera de jandarm. Ma consider o fire calma si foarte prietenoasa. De asemenea ma integrez foarte usor in orice comunitate si nu imi este frica de provocarile ce apar in viata mea, deoarece aceste lucruri ce ies in evidenta ca fiind "probleme" ma pragatesc si ma maturizeaza.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Imi place Roleplay-ul de politist si a face dreptate in oras
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):Am jucat acum 3 ani tot ca politist dar m am lasat si m am reapucat
9.Experiența în Roleplay: medie
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Sunt constient de sanctiuniile care vor fi aplicate daca nu respect regulamentul
Informații IC:
1.Numele (Personaj)ragomir
2.Prenumele (Personaj)avid
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):7888
4.Vechimea în Oraș (Personaj):de cand m am jucat prima data(acum 3 ani)
5.Scolarizare (Personaj):academia de poliție
6.Joburi Anterioare (Personaj):Mecanic
7.Job Curent (Personaj):Momentan tot mecanic
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte)arintii mei au fost ucisi cand aveam 14 ani si am decis sa devin politist pentru a afla cine mi a omorat parintii.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Am experienta necesara de a face roleplay si de a fii politist
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Sunt ascultator intelegator si am respect fata de oamenii din jur
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Sunt cooperant,intelegator,educat,glumet si serios
Ultima editare: 28 Noi 2023
LikeRaportează